Vaiskai heitti mullen haastehen, johona pitääs mainita viis sellaasta ruakaa, mitä inhuaa. Mä ajattelin heti, notta eihän sellaasta syätävää ookkaa, mikei mulle maistuus, mutta yritän ny keksiä kumminki.

1. No eherottomasti yks, miten suastu enää koskaa syämähän on nahkiaanen. Kerran Hurun kans markkinoolla ostettihin ja maistettihin ja kyllä niin kauhian ripulin lykkäs, nottei tosikaa. Huru on kyllä senki jäläkehen maistanu, mutta minä en.

2. Raaka sipuli tökkii kans jostaki syystä, en tiärä miksi, keitettyä tai paistettua kyllä syän. Son meillä vähä ongelma nykyään ku viires viirestä on ruvennu keittelemähän ja kokkaalemahan ja se ku rakastaa sipulia kaikis muaroos, niin sitä tuppaa olemahan joka paikas ja runsahasti ;o)

3. Lapsuuresta muistan sipuli-tee-makkaran vai mikä se ny oli. Soli kyllä kans niin kuvottavaa jotta...... Onkohan sellaasta enää olemaskaa.

4. Lipiäkala on mulle kans yks, miten koskaa laita jouluksi. Siinon jo niin kuvottava hajuki, saati maku. YÄK

5.Tätä viirettä en meinaa ny millää keksiä. Hei nymmä muistan, notta mangomeloni jäätelö saa meikältä olla ihan rauhas. Moon kerran sairastunu sen syännin jäläkehen mahatautihin ja sen jäläkehen en oo syäny.

En jatka tätä ny sen kummemmin kellekkää. Viäkää mukananne jos haluatta.