Sonny vuasi sitte vaihtunu ja uuret kujeet. Tuli tuas käytyä viime viikonloppuna Baltic Sea lentopalloturnaukses Vantaalla. Lupaaruun mukahan hualtajaksi Hurun valamentamalle joukkueelle, siihen mihinä viires viirestäki pelaa. Flikat on 12-13v. ja täytyy sanua, notta palio vähemmän niis oli vahtimista ku kahares yli viiskymppises äijäs. Nehän unohteli milloon mitäki. Ja vertailun vuoksi- tytöiltä ei unohtunu mitään ;o)
Yks asia mikä mua ihimetytti kauhiasti - oli venäläästen röyhkeys. Oonhan mä kuullu ennenki juttuja niiren röyhkeyrestä, mutta nykku omin silimin näki, niin ei meinannu toreksi uskoa. Siis aamupalapöyrästä otettihin röyhkiästi monta täysinäästä mehupurkkia, leikkeleitä ja leipää mukahan. Jonottamisesta ei tiatoakaa, siitä vaan suaraa tiskille, muitten ohi. Ja kaiken kukkuraksi, ne viimeesis peleis ilimotti yhtäkkiä, nottei he halua pelata enää, he lähtöö kattomahan kärkipään otteluita. Siinä sitte muutama joukkue oli pettyny, ne ku olis miälellänsä pelannu viälä, vaikka luavutusvoitto heleppo ratkaasu heille olikin.
Mä oon yleensä suvaattevaanen muita kohtahan, mutta kyllä rupes harmittamahan moinen käytös. Sivistys on kyllä kaukana moisesta käytöksestä.Otsan rypistys