bdiv1401.gif

 

Eilen aamulla kun nousi ylös, niin huamas, notta lunta oli tullu mukava kerros. Huru-ukko luki leheren ja laittoo kamppehet päälle ja sano menevänsä alottamahan lumenluantia, nottei kaikki jää iltapäivähän. (mun ku on vähä hankala nuatten mukulootten kans keskittyä siihen hommahan) Lähtiessänsä se huikkas, notta teenkö hänelle eväsvoileivät valamihiksi, meillä ku se ei kuulu niihin palaveluuhin, mikkä automaattisesti vaimo teköö. Mutta rakkauresta häneen, lupasin teherä nelijä voileipää ;o

bdiv1006.gif

No päivä kulu kaikenlaases kiiruhus niinku yleensäkki ja illalla lähärin kouluhun ja Huru-ukko ja viires viirestä lentopalloharkkoohin.Illalla vasta yhyreksän tianoolla taas oltihin kaikki kotona, mä istuun koneella ja Huru oli suihkus. Ku se tuli suihkusta niin se sano yhtäkkiä mullen, notta ai niin, kylloli poijat kateuresta vihireitä ku näki meikälääsen evähät. En ollu muistanu koko leipiä enää ja pyrskährin nauramahan, mä ku olin luullu, notta se sanoo mun häpäässehen sen muitten ukkojen eres.Joku tyäkaveriista oli sanonu, notta kyllä sun ny pitää viärä Sesilelle kukkia kotio mennessäs.

Ai, että minkälaaset ne evähät oli vai?????? No niinku tuas aikaasemmas postaukses kerroon niistä syränperuunosta, mitä Huru-ukko mullen kaupasta kantaa, niin eilen päläkähti yhtäkkiä päähän , notta laitanpa yllärin voileipien mukana piristämähän Hurun aamukeffeehetkiä. Laitoon Hurun pyynnöstä juustoo ja kotlerinsiivuja, mutta sitte pisteeksi i:n päälle tein kurkusta piänellä syränmuatilla kurkkusyrämiä leipien päälle, enkä puhunu Huru-ukolle mitää. Selevästi musta tuntu, notta soli ollu miälissänsä saamastansa huamiosta, kyllä se ny miähen ittetuntoa nostaa ku tyäkaverit huamaa, notta sen vanha muija on viälä niin rakastunu, notta viittii aamutuimahan ruveta kurkusta väsäämähän syrämiä.Soon niin IHQ, tua meirän Huru-ukko.

Mutta jourun kyllä täs tunnustamahan, notta kukkia en saanu, olis ny kerranki uskonu mitä ISOT poijat sanoo ;D

fleur0179.gif