1308091.jpg

Ihan ensin kaikille uteliaille kuva siitä kaunottaresta, jonka hain kotio eilen.Siis sehän on toi sohva tiätenki. Kuva on niin huano, siinei näy ne komiat veistetyt ruusut tuala yläkarmis, mutta jonku käsityksen siitä saa. Meirän Huru ei yhtään ymmärrä näitä mun romurojektia, sen takia soli vähä vastahankaanen, mutta onneksi sen taivuttelu ei oo vaikiaa (vuaret on opettanu yhtä sun toista). Sohovan paikka ei tuu olemahan tuas mihinä se nyt on, vaan se siirtyy pianon paikalle, ku ensimmäänen viirestä viä pianonsa pois.Moon siitä merkillinen hoitotäti ku mullon lasten lisäksi hoiros tämän tästä ihimisten huanekaluja, kukkia ym.Varsinki antiikkihuanekalut otan miälelläni meille hoitohon siksi aikaa ku sukulaaset saa niin isoon huushollin, notta ne niille mahtuu. Näin vaan tiaroksi sukulaasille.

Mutta sitte siihen varsiinasehen asiahan:

 

Edellisen postauksen myötä heräs kiinnostu siihen, että mikä tekee naisen mielestä miehestä MIEHEN? Helenahan käsitteli omalla blogillaan jo hyvin asiantuntevasti tämän kuukelipuolen, joten suosiolla jätän sen vähemmälle, niin mukava lisä kuin se miehessä onkin ;o) Onko miehinen mies suurilla muskeleilla varustettu atleetti tai hyvällä äänellä ja ulosannilla varustettu hyvännäköinen tyyppi? Miehiähän on moneen junaan, niinkuin meitä naisiakin. Mikä on yhdelle miestenmies, on toisen mielestä ällöttävä uhooja. ja totta puhuakseni joskus tuntuu, että niitä uhoojia on enemmistö.

Meikä paljastaa tässä nyt salaisuuden. Olen joskus pyöritellyt mielessäni ajatusta, että millainen mahtais olla mies, jolla olis Huru-ukon tunne-elämä, Leonard Cohenin ääni, Pentti Hietasen nallemainen olemus ja Erkki Lampenin äly ja keskustelutaito. Leonard Cohenin biisien kuuntelun jälkeen nimittäin meikä pissaa hunajaa, Pentti Hietanen on niin turvallisen näkönen ja Erkki Lampenin kolumneja en kyllästy koskaan lukemaan. Nyt mun täytyy toivoo vaan, ettei Huru eksy mun blogille ja lue tätä. En haluais tuottaa hänelle pahaa mieltä.

Ei vainaskaa, Huru tietää kuinka vahvoilla se on, onhan se ainut mies, joka meikäläisen huolinu ja opittuaan tuntemaan vielä jäänyt vierelle näin pitkäksi aikaa. Mutta Huruhan onkin miesten mies vaikka sonki niin IHQ. Tai ehkä just sen takia. Hänellä kun pelaa toi tunnepuoli ja se mun mielestä on tärkeintä miehessä.En oo esim. koskaan ymmärtäny sanontaa : tosimies ei itke, sillä mun mielestä tosimies osaa myös itkeä. Ei Huru oo mikään suupaltti, mutta silloin kun se jotakin sanoo, niin se tarkoittaa sitä. Onhan sen mottokin: Miäs pitää minkä lupaa. Ja kun hän on noin mahtipontisesti sanonut, niin meikä voi luottaa siihen, että kaveria ei jätetä. (tämän kirjoitan kyllä pienellä varauksella, sillä tähän ikään ehtineenä tiedän, että kaikkiea voi sattua kaikille).

No niin naiset, kommenttia kehiin: MIKÄ ON MIEHEN MITTA?