Myspace Image by YourCoolProfile.com

HEI TE SIELLÄ!

Tässä tulee terveiset lapsenlapsille Tinkalle, Totille, Tuurelle, Tuiskulle, Telmalle ja Valpurille.Mummi rakastaa teitä kaikkia!

Oli niin mukava kuva, että oli pakko ottaa mukaan. Ja keille se paremmin sopisi, kuin lapsille, mutta saavat siitä nauttia aikuisetkin. Lapsenlapset ovat meidän mummi-ihmisten elämässä jotain niin kallisarvoista, että jos jostain saisi ylimääräistä rahaa toimeentuloa varten, niin jäisin heti kotirouvaksi ja omistaisin enemmän aikaa lasteni ja lastenlasteni hyväksi. Voihan se hyvinkin olla niinkin, että lapset ovat hyvillään kun mummi on töissään kiinni, eikä pääse enempää sotkeutumaan lastensa elämään ;o)
 

Eeditti: Mun on ny ihan pakko kertua, kun kuuntelin tänään kaharen piänen poijan ( pian 3v ja pian 4v) leikkiä. Niilloli joku autoleikki menos ja tämä piänempi sano, notta tänne maantiäleikkihin ei saa lapset tulla, johon 4v. totes, notta :eikä aikuuset. Piänempi toristi kuuluvalla äänellä: "Joo, miähet saa tulla, muttei aikuuset." Mä yritin kysyä, notta mitäs ne miähet on jossei aikuusia. 3v. intti vaan vakavana, notta aikuuset ei saa tulla, mutta miähet saa. Mitäs siihen sanot muuta ku ,notta lasten ja imeväästen suusta se totuus kuullahan ;D  Nysson toristettu, notta miähet ei oo aikuusia ;o)