Mun mielialaan sopii nyt oikein hyvin toi musiikki, jonka kuulet klikkaamalla linkkiä. Harmittaa nimittäin niin, että itku meinaa tulla.
Huru ei ole koskaan toivonut mitään isänpäivälahjaksi, mutta nyt sanoi yhtenä iltana, että voisin ostaa hänelle Marimekon jokapoikapaidan ja värin saisin päättää oman mieleni mukaan. Tänään sitten lähdin ostoksille paikalliseen Marimekkoon ja värin valintakaan ei loppujen lopuksi tuottanut vaikeuksia, koska
Hurun kokoa oli vain yhtä väriä jäljellä. Oli kyllä mun mielestä ihan hyvä väri, kun oli musta/harmaa :D
Kävin samalla yhdessä ihanassa sisustuspuodissa ja löysin ihanan silikonimuotin, jolla aikomukseni oli paistaa Hurulle Isänpäiväaamuna sydämen muotoinen kanamuna voileivän päälle. Vielä törsäsin parin mansetteja ja satku oli mennyt muutamassa minuutissa.

No- sitten treffasin neljännen viidestä tyttärineen ja lähdimme ostoskeskukseen syömään, tai siis minä söin, he kun olivat ruokailleet jo kotona. Ruokailun jälkeen päätimme lähteä yhdessä mummilaan eli meille. Jonkinaikaa matkaa tehtyämme huomasin, että Marimekon muovikassi ei olekaan mukana, eikä siinä auttanut kuin lähteä kahvilaan takaisin noutamaan kassia. Pettymys oli VALTAVA kun kävi ilmi, että kassi olikin lähtenyt kävelemään :(   Kahvilan henkilökunta ei tiennyt kassista mitään sen enempää kuin ostoskeskuksen infopistekään. Kahvila oli ainut paikka mihin olin voinut jättää sen, neljäs viidestäkin muisti nähneensä sen penkillä vieressäni.
Noh- Huru jää siis ilman isänpäivälahjaansa, kenties se komeilee jonkun muun isän päällä, toivottavasti on tyytyväinen värivalintaani. En perusta niinkään siitä rahasta, vaikka sata euroa on meikäläisen palkassa iso raha, mutta olisin niin mielelläni halunnut antaa Hurulle sen paidan, mitä hän oli toivonut. Ja jotenkin tuntuu niin väärältä, että kun itse olen pyrkinyt aina rehellisyyteen, niin sitten omalle kohdalle sattuu ihminen, jonka omatunto on kuolleessa tilassa.
Mutta Huru on maailman ihanin aviomies ja isä ilman lahjojakin, sen voin kertoa hänelle taas huomenna, eikä se maksa mitään, eikä sitä voi kukaan varastaa.

HYVÄÄ ISÄINPÄIVÄÄ KAIKILLE ISILLE <3

Recados e Imagens - Fotos - Orkut

70-luvulla tehtiin hyvää musaa, olin jo unohtanut koko Piirpaukkeen kokonaan.Kuunnelkaa ja antakaa musiikin viedä.



http://www.youtube.com/watch?v=_6v4WIh_jNc