Täytyy tässä välillä ilmoittaa, että hengissä ollaan, vaikka blogilla on ollut pitkään hiljaista. Olen käynyt kurkkimassa silloin tällöin muidenkin blogeilla, mutta kommentteihin ei ole ollut aikaa. Elämääni on ilmaantunut uusi mies, johon olen ihan pihkassa <3
Ollaan tämän uuden kanssa hengailtu enimmäkseen sylikkäin nämä kaksi viikkoa, käyty välillä torikahviossa kaffeella ja nautittu kävelylenkeistä. On ollut ihana huomata, että vaikka sydämessäni on niin monta rakasta ihmistä, niin aina siellä on tilaa vielä yhdelle. Ainut hankaluus tässä suhteessa on se, että tämän miehen äiti kulkee kuin varjo mukanamme ja jättää meidät vain hetkittäin kaksin ;o)

Väärikäsitysten välttämiseksi on kerrottava, että Huru-ukko on edelleenkin Elämäni mies NUMBER ONE. Hän on antanut luvan tähän uuteen rakkauteen, hän tietää, että minulta riittää rakkautta myös tälle uudelle miehelle. Miehelle, joka on kokonaiset 8 kk vanha. Olen ollut kaksi viikkoa harjoittelemassa tämän pienen miehen ja hänen äitinsä luona ja ne kaksi viikkoa ovat olleet antoisia ja mukavia.
Rukoilen enkeleitä heidän elämänsä poluille.

Ei, mutta nyt on lähdettävä maalle ja noudettava toisen viidestä lapset mukaan viikonloppuhoitoon, että nuoripari voi lähteä häitä juhlimaan.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille.Tuhlatkaa rakkautta läheisiinne<3  


MySpace Comments
T: Sesile

bT*xJmx*PTEyMTM*MjY4MzI4MjQmcHQ9MTIxMzQy