Auts!  Oltihin Hurun kans menos askartelukauppahan ja huamasin, notta sillä oli xylitolipastillia kojelauralla; niitä sitkiöötä, mitä kouluski tarijoollahan. Heitin kaks suuhun ja tiätenki puremahan - hätäänen ku oon. Yhtäkkiä tuntu notta nyt on jotaki liian kovaa seas. Tunnustelin varovasti kiälellä hammasrivistöä ja jumankekka yhyrestä hampaasta yli pualet oli jääny siihen mellihin kiinni.
Soli viälä sellaases paikas, notta hymyylles näky.
Ei muuta ku soittamahan hammaslääkärille ja hänhän ymmärsi, notta Sesile ei voi olla nauramatta kokonaasta viikonloppua, joten lupas jatkaa vaikka omaa perijantaista tyäpäiväänsä mun takia. (Asiakaspalavelua parhaasta päästä).
Kerroon, notta mullon lyhyt tyäpäivä perijantaina ja h.lääkäristä luvattihin soittaa jos tuloo peruutusaikoja; muuten voisin tulla klo 15.30.  En ehtiny aamulla ku tyäpaikalle, ku puhelin soi ja hammashoitaja soitti, notta voisinki tulla 13.15
Moon niin katkera, ku jynssään hampahia aamuun illoon sähköhammasharijalla (h.lääkärin suositus), käytän hammasväliharjaa joka päivä ja siitä hualimatta saan ravata hammaslääkäris alvariinsa. No onneksi nykyään osatahan teherä hammas melekeen tyhyjästä, niin munki tapaukses. Taas kelepaa nauraa.
Mun viikonloppu oli pelastettu ja hammaslääkäris naureskeltihin, notta harvoon asiakas vastaa hammaslääkärin soittoohin, notta IHANAA ku voin tulla nyt jo.