>Recados e Imagens - Feliz Natal - Orkut

Moon aina ollu miäletön jouluressaantuja, mutta nymmä oon äimänkäkenä; jouluressi ei oo viäläkää näyttäytyny. Ennen pukkas ressin päälle jo juhannuksena, enkka oli yhtenä juhannusaattoyänä ku näin painaajasta, notta lahajat ja kinkkuki oli viälä aattoaamuna ostamatta. Oonkohan mä enää ollenkaa normaali (jos oon koskaa ollukkaa)? Ainut, mitä moon joulun etehen teheny, niin kortit sain pakerettua justihin valamihiksi ja katos roikkuvat risulinnut on saanu tonttulakit päähänsä. Niin ja keittiös uuret verhot. Ei puhettakaa, notta katto ja seinät pitääs pestä ja kaikki komerot käyrä läpi, teen sen mikä hyvältä tuntuu, loput jääköhön joulun jäläkeesehen aikahan.
Nyt on päällimmäänen tunne rauha, nautin joulunorotuksesta uurella tavalla. Taas on tullu miälehen, notta Enkelisiskoo on Taivahan Isälle sanonu, notta anna sille Sesilelle joulumiäli, se ku on aina ressaantunu joulun takia. Enkelisiskoo ku rakasti joulua, eikä voinu käsittää miksi mä inhosin sitä touhua, minkä se toi tullessansa.
Lunta toki vois olla täälä eteläski. Eilen oli niin kaunis aamu, notta mäki lähärin töihin kävellen ja nautin kauniista maisemista syrämeni kyllyyrestä. Mutta tänään lunta ei ollu enää ku siälä sun täälä.
Ei anneta sen kuitenkaa masentaa, pimeyren jäläkihin tuloo aina valo.

Siunattua joulunodotusaikaa kaikille <3


Pentti Hietanen - Oi Jouluyö

Oi jouluyö, Pentti Hietanen