Mä en lakkaa ihimettelemästä miähiä. Siis kuinka ne jaksaa kytätä nuata Jaska Pontti leffoja. Maanantaina illalla istahrin soffalle ja kysyyn Hurulta, notta mikä siältä tuloo. Jaska Pontti, vastas Huru ja meikäki ajatteli kattua piänen pätkän. Ja torella piäneksi se jäi. Nimittäin Jaskan hotellihuaneen ovehen koputettihin ja sisälle astuu hemaaseva tumma kaunotar ja esitteli ittensä: " Olen hieroja Hellä Halunlähde." Voi jysäys sanon minä, satujako miähet haluaa lukia ja kattua, eihän tuan naivimpaa voi olla. No Hurun kunniaksi on sanottava, notta senki kattominen jäi siihen. Kömmin sen viärehen sänkyhyn, enkä malttanu pitää taas kiältäni kuris, vaan kuiskasin sille: "Täältä tuloo hiaroja Hellä Halunlähde, saisiko olla hiarontaa?"
Kernaasti, sano Huru.......................................... :-D
Toinen älykääpiösarja on Mak Kaveri (anteeksi vävy nro2). Mak Kaverihan  seleviää pinteestä ku pinteestä, virittelöö mitä ihimeellisempiä laittehia ja panoksia ja voi sitä tulituksen määrää.
Ai, mutta tästä tuliki miälehen, nottei Mak Kaveri tairakkaa olla hassumpi kaveri. Nimittäin nelijäs viirestä oli aikoonansa vastannu koululeheren kysymyksehen: Kenet ottaisit mukahan autiolle saarelle?, notta hän ottaas mukahan Mak Kaverin tai äireen. Notta kovas kurssis sitä ollahan lapsen silimis ;o)

Totuuren nimis pitää kyllä sanua, notten oo ikinä ymmärtäny naisten hömppärakkaustarinootakaa, johtuen varmaan siitä, notta elän täyrellistä hömppärakkausavioliittoa Hurun kans :-DDDD
Huru lyö Jaska Pontin ja Mak Kaverin 6-0, hän  on vaan niin IHQ.

480419f38gzdedqd.gif

Edittiä: Kuusirannan emännys tarjosi minulle tällaista korttia ja visahan kelpaa aina. Halukkaat ottakaa mukaan ja pistäkää kiertoon ja vinkumaan ;o)

1800357.jpg