736652k9jqsohjvn.gif             

Siis ihan oikeesti sapettaa. Juhlimme viidennen viidestä synttäreitä keskiviikkoiltana, etukäteen, oikea päivä on 20.7. mutta silloin lähdemme Itävaltaan patikoimaan. No juhlinta meni muuten ihan ok, mutta vieraiden lähdettyä iski ihan mieletön sappikohtaus, eikä siinä auttanut muu kuin lähteä arvauskeskukseen. Ottivat varmuuden vuoksi sydänfilmin ja verenpaineen, mutta ne olivat normaalit.
Sain ensiavuksi Litalginnapin ja aika nopeasti se tehosikin. Kotiinpäin kävellessä ihmettelin huippaavaa, hönttiä oloa ja kotona olinkin sitten selvää sänkytavaraa. Yritin välillä nousta, mutta en kyennyt,en. Hampaatkin piti jättää pesemättä. Huru katsoi netistä lääkkeen sivuvaikutuksia ja rupesi tohtorin ottein mittaamaan verenpainetta, lääke kun kuulema voi laskea sitä rajustikkin. Normaali se oli aina vain.
Jostain muistojen sopukoista nousi pintaan muisto, että tavallinen asperiini aiheutti minulle nuorena saman olotilan. Torstaina herättyäni ja huimauksen hävittyä ryntäsin koneelle katsomaan Litalginin tuoteselostetta ja siellähän se seisoi selvästi, kyseinen lääke sisältää lihasrelaxanttia ja asetosalisyylihappoa, molemmat multa kiellettyjä. No nythän pulman lykkäsi, rupesin miettimään, että entä jos matkalla iskee uusi kohtaus, eikä mulla ole sopivaa lääkettä. Ei muuta kuin taas soittamaan lääkärille ja kysymään onko muuta vaihtoehtoa. Yksi löytyi, muttei kuulema niin tehokas kuin Litalgin. Hän sanoi kirjoittavansa reseptin apteekiin ja näin mulla olisi ainakin hätävara mukana matkalla.

Varmempi keino on välttää kaikki Itävallan kuuluisat herkut, Sacherkakku, suklaat, erilaiset kahvit, wieninleikkeet sun muut. Sain siltä ekalta lääkäriltä sappipotilaan ruokavalion ja totesin, ettei meidän jääkaapista löydy mulle mitään suuhunpantavaa. Nyt onkin tullut eteen pakkodieetti, en ole uskaltanut syödä muuta kuin puuroa ja vaaleaa leipää. Kaikki terveellinen ja herkullinen on KIELLETTY.
KÄÄK, ELÄMÄN NAUTINNOT VAIN VÄHENEVÄT.

Onneksi se tärkein ei ollu kiellettyjen listalla. Nimittäin RAKKAUS , siitä saa vielä tämmöinen vanha muijakin nauttia täysin rinnoin :o)

1732983.jpg

No nyt sapetuski helepottaa taas kummasti ku klooriaa tuloo lisää. Kiitokset tästä Ollille.

Here the rules:
Säännöt:

1. The winner can put the logo on his/her blog./
Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
2. Link the person you received your award from./
Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.
3. Nominate at least 5 other blogs./
Nimeä vähintään 5 muuta blogia palkinnon saajiksi.
4. Put links of those blogs on yours./
Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5. Leave a message on the blogs of the boys/girls you've nominated./
Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Jatkan kloorian jakamista nyt tähän hätään vain kahdelle:
Mairelle, joka on elämää ymmärtävä ja lämmin ihminen.
Susulle, joka on aina iloinen ja palvelualtis.