bval4401.gif

Ystävällä on suuri sydän

Ystävät ovat ihmisiä, joiden seurassa uskallat olla oma itsesi. Heille sinun ei tarvitse teeskennellä; olet vain sitä mitä olet. Kun olet heidän kanssaan, sinun ei tarvitse olla varuillasi, voit sanoa mitä ajattelet, kunhan vain ajatukset ovat aidosti omia ajatuksiasi.

Ystävät ymmärtävät luonteesi olevan  sinun persoonallisuuttasi. He eivät tuomitse ristiriitaisuuksiasi ja heidän seurassaan hengität vapaasti, voit myöntää omat pienet turhamaisuutesi, kateuden tai vihan tunteesi ja pahantuulen purkauksesi. He ymmärtävät.

Ystävät ovat laajakatseisia ja heillä on suuri sydän. Voit itkeä heidän kanssaan ja rukoilla heidänkanssaan. Ja mitä ikinä tapahtuukin, he ymmätävät, he tietävät, sillä.....he rakastavat sinua.

Eerittiä:  Tänäaamuna ei löytynytkään sydänperunaa, vaan Huru-Ukko oli muistanut minua ja  iltatähteä sydänsuklaarasialla.Son niin IHQ tua Huru <3

 

 

 

myspace-icons-friends139.gif
1291766.jpg

MySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace GlittersMySpace Glitters