Inkivääri haluaa kuulla enemmänkin minusta ja elämästäni heittäen minulle haasteen:

Kirjoita kolme juttua omasta elämästäsi alla mainituista ajankohdista.

Kymmenen vuotta sitten (v. 1997):

Iltatähtemme Inkeri oli 1v. ja elämä sujui pitkälti hänen määräämässään tahdissa.(taitaa kyllä sujua vieläkin) Muut lapset koulussa,kaksi vanhinta jo opiskelemassa ja omissa kämpissään. Elin syöpäsairaan sisareni rinnalla ja yritin omalta osaltani valaa uskoa elämään, vaikka välillä osat vaihtoivat paikkaa, hänen lohduttaessa minua.

Viisi vuotta sitten (v. 2002):

Olin vuoden vanhan Tinkatytön isoäiti. Helmikuussa oma äitini kuoli yllättäen aivoverenvuotoon. Työskentelin kotona perhepäivähoitajana.

Kolme vuotta sitten (v.2004):

Tämä vuosi oli oikein tapahtumien vuosi. Toinen lapsenlapsemme Totti syntyi huhtikuussa, vietettiin siis ristiäisiä, neljäs lapsemme,tytär,kirjoitti lakin, juhlimme sitä,samoissa juhlissa sain tietää hänen olevan raskaana, elokuussa toisiksi vanhin tyttäremme vihittiin ja joulukuun lopulla vihittiin vielä neljäs viidestä.Unohtuikohan jotakin vielä.(neljäs viidestä synnytti Tuiskutytön sitten tammikuussa)

Vuosi sitten (v.2006)

Tämä vuosi alkoi murheellisesti. Nuorin sisareni kuoli syöpään sairastettuaan 12v.Oli tuskallista luopua hänestä, sisaruuden lisäksi hän oli parhain ystäväni. Mutta kun elämä ottaa, niin se antaa myös. Saimme kuulla, että vanhin tyttäremme oli vihdoinkin,vuosien odotuksen jälkeen raskaana. Ja heinäkuussa syntyivät seuraavat lapsenlapsemme: Telma ja Tuure vain neljän päivän ikäerolla.Syysloman matka tehtiin Rodokselle.Saavutin 50 vuoden fyysisen iän, sialu on aina vaan 18v ;o)

Eiliseen mennessä tänä vuonna (v.2007):

Helmikuussa syntyi esikoiselle sitten Valpurityttö. Murheellisia asioita oli pojan ja hänen avovaimonsa keskenmeno ja anoppini kuolema viime perjantaina 12.10. Tyttärenperhe teki talokaupat lauantaina.

Eilen 14.10.2007

Olimme maalla haravointitalkoissa. Haravoin 4 tuntia putkeen ja nyt on olo kuin selkään saaneella.Ilta olikin sitten lepoa ja käsitöitä.

Tänään 15.10.2007

Ensimmäinen syyslomapäivä, aamu alkoi shoppailun merkeissä, mukana 3 tytärtä ja 5 lastenlasta. Mummin kukkaro kovilla, mutta rakastan antamista vaikka olenkin Laihialta kotoosin.Tarkoitus käydä vielä tyttären luona kurkkaamassa Tuiskua ja Telmaa. Tuisku sieltä jo soitteli, koska tullaan.

Huomenna 16.10.2007:

10.30 on Kerttumummun hartaustilaisuus ja saatto hautausmaan kappeliin. Iltapäivällä lähtö Turkuun  ja sieltä risteilylle Ruotsin puolelle.

Ensi vuonna:

Jos Jumala suo, niin tiedossa on pojan häät ja toivottavasti vaikka lisää lastenlapsia. Senverran täytyy vielä lisätä, että esikoinen vihitään 1.12.2006  Meillä siis sattuu ja tapahtuu jatkuvasti. Erään ystävättäreni mielestä elän rikasta elämää ja täytyy myötää, että oikeassa taitaa olla:o)

Minä puolestani heittäisin haasteella seuraavia lähimmäisiä:

Irene

Helena

Lotta-Mari

SARA23.JPG (17113 bytes)Clipart62.gif

Clipart96.jpg